GriszaDG Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 Dzień dobry Spalił się rozrusznik. Gdzie mogę szukać przyczyny? Przy rozruchu, nie włączyło się radio ani klima. Z góry dziękuję za pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thunder Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 11 godzin temu, GriszaDG napisał: Dzień dobry Spalił się rozrusznik. Gdzie mogę szukać przyczyny? Przy rozruchu, nie włączyło się radio ani klima. Z góry dziękuję za pomoc. Spalił się bo miał dość. Aczkolwiek tak szczegółowy opis może świadczyć o wszystkim innym. Zaparze kawę i zaczynam rozkminiać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Andrzej G Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 13 godzin temu, GriszaDG napisał: Spalił się rozrusznik. Gdzie mogę szukać przyczyny? Może "Start-Stop" go wykończył. Auto na gwarancji ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HOROWITZ Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 13 godzin temu, GriszaDG napisał: Spalił się rozrusznik. Opis dość lakoniczny to i odpowiedź taka sama-Spalił się bo dostał zwarcie.Dlaczego dostał zwarcie bo się zablokował.Dlaczego się zablokował ? i tutaj może być kilka przyczyn.Radio i klima nie mają tu nic do rzeczy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts