bastek7 Posted September 12, 2022 Share Posted September 12, 2022 Witam spotkał się ktoś z puknięciem podczas hamowania dzwięk taki jak ktoś by puknoł dwoma blaszkami niemoge tego zlokalizować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JACKO29 Posted September 12, 2022 Share Posted September 12, 2022 To puknięcie to może być luz na zaciskach,a konkretnie na wodzikach.Ewentualnie...ruch silnika do przodu może wywoływać taki efekt na elastycznym łączeniu tłumików.U mnie w nowej Kaśce tak było,serwis nie potrafił tego zlokalizować.Wsadziłem gumę pomiędzy poduchę silnika z lewej strony i jak ręką odjął...po jakimś czasie wyjąłem i pukanie już nie powróciło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vahanar Posted September 12, 2022 Share Posted September 12, 2022 może klocki się kończą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bastek7 Posted September 12, 2022 Author Share Posted September 12, 2022 4 godziny temu, vahanar napisał: może klocki się kończą Klocki są nowe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts