Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

Panel radia

mlacic
 Share

Recommended Posts

Poszukuje przedniego panelu ramki radia Nissan Pathfinder 2005 jak na zdjęciu chce zainstalować radio 2 din

DDC45E2A-9EDE-4B53-A913-692B86692072.png

Edited by mlacic

Mam taką ramkę ... czekaj, ta na fotce to moja :D

Zamieniłem ją na kolejną, identyczną ale w lepszym stanie, bo mi się ułamało kilka gniazd śrubek od spodu. Oprócz tego ma drobne "poparzenie" od superglue na pokrętle poniżej prawej kratki wentylacyjnej. Mogę ją odstąpić, jeśli ktoś ma ochotę naprawić sobie te ułamane gniazda. Pamiętam: jedno od przycisku awaryjnych, jedno od panelu klimy i może jeszcze jakieś.

• 3 weeks later...

Ha, to ja się podłącze do tematu, bo chodzi mi po głowie wymiana na androida. Moja konsola wygląda jak poniżej...

433251709_Radiopathfinder.thumb.jpg.9267af5f48f1a75eae78025d31077ddc.jpg

Czy ktoś byłby mi w stanie powiedzieć, czy w to miejsce pasowało by coś takiego od Navary:

https://pl.aliexpress.com/item/1005002765433440.html

Wiem, że trzeba by przerabiać coś, żeby panel klimy tam zamontować i pewnie jeszcze coś tam by się znalazło do przeróbki. Ale generalnie chodzi mi o to, czy ta konsola by pasowała?

Znalazłem gotowce do mojego auta, ale są jakoś zbójecko drogie...

https://pl.aliexpress.com/item/1005004263135985.html

Ja odpuscilem sobie temat bo mam taka samą konsolę wraz ze stereowaniem klimą nawiewami etc. Jest opcja zmienić to aby wszystko było jak należy ale jak słusznie zauważyles trzeba wywalić kupe kasy. W USA ten system nazywa sie Spectra.