jerzy60 Posted September 29, 2022 Share Posted September 29, 2022 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerzy60 Posted September 29, 2022 Author Share Posted September 29, 2022 (edited) Proszę o pomoc w zmianie ustawień w trybie serwisowym. Kasując „zielony klucz” w trybie serwisowym przestawiłem coś co zmieniło podświetlanie temperatury na zdjęciu 1. Poprzednio był to kolor niebieski (przed włączeniem świateł) a po włączeniu- kolor pomarańczowy. Po zmianie cały czas jest kolor pomarańczowy. Sygnalizacja kolorem włączenia świateł bardzo pomagała podczas słonecznej pogody. Niestety nie wiem jak powrócić do poprzedniego ustawienia. Edited September 29, 2022 by jerzy60 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil1986 Posted October 1, 2022 Share Posted October 1, 2022 z tego co pamiętam trzeba przytrzymać przycisk settings wtedy się zmienią Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerzy60 Posted October 2, 2022 Author Share Posted October 2, 2022 Dziękuję za podpowiedź. Faktycznie podczas wchodzenia w tryb serwisowy za długo przytrzymałem zamiast dwóch jednocześnie, jeden przycisk SET(wersja z navigacją). Zamykam temat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts