deyv1992 Posted October 21, 2022 Share Posted October 21, 2022 Witam właśnie nabyłem nissana z 2021 i mam pytanie jak skasować. Mały licznik od kilometrów. Mam tam opcje factory reset ale nie wiem czy to jest to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brzyk Posted October 21, 2022 Share Posted October 21, 2022 A może przytrzymać ? Wcisk? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deyv1992 Posted October 21, 2022 Author Share Posted October 21, 2022 Chyba moja pomyłka bo to pokazuje mi km ile ma samochód a nad tym zasięg jaki mogę zrobić na danym paliwie . Nie liczy od zera w górę. Chyba że nie wiem jeszcze wszystkiego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Andrzej G Posted October 21, 2022 Share Posted October 21, 2022 Krótkie naciśnięcie tego przycisku przełącza wyświetlane dane dot. przebiegu: - przebieg ogólny (całkowity) - A (przebieg chwilowy) - B (przebieg chwilowy) Przytrzymanie wciśniętego przycisku na pozycji A, lub B powoduje wyzerowanie wyświetlanych tam danych. Przebiegu ogólnego auta nie wykasujesz. Nie mogę się powstrzymać, by nie zapytać - instrukcję eksploatacji auta to Ci pies zżarł ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dassan Posted October 22, 2022 Share Posted October 22, 2022 17 hours ago, Andrzej G said: Nie mogę się powstrzymać, by nie zapytać - instrukcję eksploatacji auta to Ci pies zżarł ? Papierowa powinna być w schowku? Ma ktoś w wersji cyfrowej? Dealer Nissana twierdził, że nie ma takiej, w 2022 roku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquariusmax Posted March 6, 2024 Share Posted March 6, 2024 Obecnie wszystkie instrukcje w formacie pdf są na stronie Nissana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maarcel Posted March 8, 2024 Share Posted March 8, 2024 Znajdź instrukcję obsługi | Nissan PL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquariusmax Posted March 8, 2024 Share Posted March 8, 2024 (edited) Tak na marginesie, na stronie Nissan są także schematy dla strażaków i można zobaczyć, gdzie są ładunki pirotechniczne w napinaczach, poduszki, wzmocnienia, akumulator li-ion, niebezpieczne amortyzatory gazowe, itd. Widać, że np. J11 nie miał z tyłu napinaczy, a J12 ma. Edited March 8, 2024 by aquariusmax 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reebel Posted March 12, 2024 Share Posted March 12, 2024 W dniu 8.03.2024 o 09:59, aquariusmax napisał: Widać, że np. J11 nie miał z tyłu napinaczy, a J12 ma. Potwierdzam J12 ma napinacze dla tylnych pasów z wyjątkiem środkowego pasa (standard). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRIMAR Posted March 12, 2024 Share Posted March 12, 2024 W dniu 8.03.2024 o 09:59, aquariusmax napisał: Tak na marginesie, na stronie Nissan są także schematy dla strażaków i można zobaczyć, gdzie są ładunki pirotechniczne w napinaczach, poduszki, wzmocnienia, akumulator li-ion, niebezpieczne amortyzatory gazowe, itd. Widać, że np. J11 nie miał z tyłu napinaczy, a J12 ma. Tzw. "karta ratownicza". Warto wydrukować i trzymać za osłoną przeciwsłoneczną kierowcy + naklejka na szybie. Plik PDF w załączeniu. Karta ratownicza Qashqai J12.pdf 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik76 Posted March 15, 2024 Share Posted March 15, 2024 Tutaj można znaleźć karty ratownicze do wszystkich modeli Nissan-a. Na tej stronie info gdzie można dostać nalepkę na przednią szybę informującą służby, że karta jest w pojeździe. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts