Zibbi11 Posted November 17, 2022 Share Posted November 17, 2022 Witam może Ktoś się orientuję. Zgasiłem mojego murano za 1 min ponownie chcę odpalić ale nie odpalił Zapłon się włącza po wciśnięciu Guzika i nic więcej rozrusznik nie kręci. Na wyświetlaczu wyświetla się Wciśnij pedał chamulca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stuff1000 Posted November 17, 2022 Share Posted November 17, 2022 Sprawdz czujnik na pedale hamulca, on czesto zawodzi.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zibbi11 Posted November 18, 2022 Author Share Posted November 18, 2022 8 hours ago, stuff1000 said: Sprawdź czujnik na pedale hamulca, na często zawodzi.... Dzięki właśnie ma to sprawdzić mechanik od tego zacząć są tam dwa po wcisnięciu jednego światła stop się zapalają to tak jak byłby Ok albo ten tylko od tego a drugi żadnej reakcji na swiatłach trzeba go miernikem zobaczyć ale nie było kiedy. Oby to było tylko to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubuss Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 jak jest u mechanika da sobie radę jeśli to czujnik. W niektórych można zmostkować i zobaczyć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts