serg_on Posted January 7, 2023 Share Posted January 7, 2023 Czy ktoś z Was spotkał się gdzieś w PL z taką modyfikacją oryginalnego radia N. Qashqai J11 / X-Trail (2014-2019) - zintegrowana instalacja Apple CarPlay (zachowuje widok z kamery 360 st). Bardzo zależy mi na takiej przeróbce, bez konieczności wymiany na chińskie, czy inne zamienniki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MirekCC Posted January 7, 2023 Share Posted January 7, 2023 Ja chętnie ogarnął bym w ten sposób ale android.Wysłane z mojego 2201116PG przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
serg_on Posted January 7, 2023 Author Share Posted January 7, 2023 (edited) 2 godziny temu, MirekCC napisał: Ja chętnie ogarnął bym w ten sposób ale android. Wysłane z mojego 2201116PG przy użyciu Tapatalka cokolwiek, aby było radio - oryginał fabryczny i tylko dodatkowy moduł, ewentualnie jakaś nakładka ? . Robić to już robią, tylko gdzie w PL... Edited January 7, 2023 by serg_on Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smakor Posted January 7, 2023 Share Posted January 7, 2023 (edited) Ja szukałem radia z wersji z końca produkcji Xa z Android ale oczywiście ma inne wtyczki z tyłu... Co za patafiany z tych japońców.... To co na 1 zdjęciu to raczej wymiana chińczyka w starej skórze Edited January 7, 2023 by Smakor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piterros Posted January 7, 2023 Share Posted January 7, 2023 Fajny efekt, też byłbym zainteresowany gdyby ktoś w PL to ogarniał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thunder Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 Panowie, trzymajcie się tematu kolegi @serg_on. Jeśli nie macie nic do zaoferowania w tym zagadnieniu, to proszę się nie wypowiadać lub dyskutować w innym (nowym) temacie. Inaczej będzie kasacja i bonusy 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts