Guest Picek Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Czy może mi ktoś doradzić co zrobić gdy pojawi się luz na zawiasach. Regulacja uchwytem który jest w słupku nic nie daje bo szczelina drzwi wyraźnie się zmniejsza. Wygląda na to, że wyrobił się sworzeń w zawiasach, jak to skasować i czy wogóle się da? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DINO Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 już było trzeba wymontowa zawiasy i znaleź dotokarza który ci spasuje na nowo poszukaj na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest onegog Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Czy może mi ktoś doradzić co zrobić gdy pojawi się luz na zawiasach. Regulacja uchwytem który jest w słupku nic nie daje bo szczelina drzwi wyraźnie się zmniejsza. Wygląda na to, że wyrobił się sworzeń w zawiasach, jak to skasować i czy wogóle się da? miałem to samo, próbowałem sam regulować -> nic nie dało. podjechałem do lakiernika -> 2 minuty i po sprawie. luz został, ale drzwi pięknie i cicho się zamykają (już 3 miesiące) , a pewnie o to ci właśnie chodzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bla_ZeY Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Ja kupiłem używane od angielskiej wersji i teraz jest jak w nówce. Bla_ZeY Primera P11 2.0i ACNC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 28Darek Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 Wam tez pod postem onegoga fruwaja sobie ptaszki ? Cholera pewnie znowu jakis wirus :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.