dskomorowski Posted February 15, 2023 Share Posted February 15, 2023 Witam mam strasznie meczocy problem, mam nissana qashqaia+2 2009 rok, 1,6 benzyna gaz - blad przepustnicy nie reaguje na gaz? Przepustnica wymieniona na druga , przeprowadzona adaptacja i nadal jest taka sama sytuacja co jakis czas przestaje reagowac na gaz, nie mozna przyspieszac tylko jałowe obroty silnika po wykasowaniu błędów check engine auto znów jezdzi Przypadłość ta pojawia sie na obydwu przepustnicach wiec wnosze ze to nie jest to z nimi zwiazane ... prosze rozpaczliwie o pomoc, chce juz sprzedac ten samochod a niemoge bo takie mam z nim klopoty. zalaczam zdjecie co sie na desce wyswietla w komputerze pojawaia sie blad przepustnicy nic wiecej... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomek467 Posted June 5, 2023 Share Posted June 5, 2023 Coś wiadomo ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustSimplePerson Posted August 23, 2023 Share Posted August 23, 2023 Czy możne znalazło się rozwiązanie tego problemu. Mam podobną zagwozdkę u siebie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts