Wojtek1988 Posted February 16, 2023 Share Posted February 16, 2023 (edited) Witam. Na wstępie chce zaznaczyć ze szukałem na forum i nie znalazłem info na ten temat:) Patrol Y60 2.8 diesel czujnik znajduje sie na podstawie filtra oleju. Jest zakończony "kulką". Czujniki dostępne na rynku sa płasko zakończone. Nie wiem czego dokładnie szukać i czy jest to czujnik temperatury oleju czy czujnik ciśnienia oleju lub coś innego...Proszę o odpowiedz pozdrawiam ps.Nie mam zdjęć lepszej jakosci Edited February 16, 2023 by Wojtek1988 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek1988 Posted February 25, 2023 Author Share Posted February 25, 2023 Znalazłem odpowiedz jest to czujnik temperatury oleju . Jego nr to : 16970-22J00 Niestety nie ma go w żadnej hurtowni ani serwisie . Szukam na stronach ale z marnym skutkiem ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolmikolaj Posted March 2 Share Posted March 2 Witam czy wiecie może gdzie można dostać taki czujnik? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts