uzyiel85 Posted February 16, 2023 Share Posted February 16, 2023 Witam, Czy ktoś może spotkał się z taką sytuacją odn. Szyby przedniej podgrzewanej. Mianowicie ost zauważyłem delikatny nalot jakby wyschnięte zroszenie na przedniej szybie w okolicy rzutu ekranu przeziernego ale też po całej szerokości szyby 3cm od dolnej krawędzi. Na początku myślałem że to jakieś brud czy nie wytarta chemia do kokpitu, ale po sprawdzeniu pod mocnym światłem okazało się że to wew szyby. Auto nie ma roku jeszcze nawet a już taka dziwna przypadłość tak ma być czy to wada produkcyjna? Dzięki z góry za sugestie. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thekyle Posted February 27, 2023 Share Posted February 27, 2023 Auto mam od 1/2 roku i czegoś takiego na grzanej szybie nie widzę. Reklamować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gumimis Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 U mnie również szyba czysta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts