artko Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 W moim J12 - 12 t.km przebiegu, zaczelo cos pukac przy ruszniu i jednoczesnym skrecaniu. Puka gdzies po lewej stronie raczej z przodu auta. Spotkal sie ktos z tym? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert_B Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 Tak, ja miałem podobny efekt i okazało się, że poluzował się lewy amortyzator. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stani Posted March 14, 2023 Share Posted March 14, 2023 TEŻ MAM TAKI PROBLEM I NIEWIEM CO TO MOŻE BYĆ AMORTYZATORY MAM PODOKRĘCANE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JackSet Posted March 14, 2023 Share Posted March 14, 2023 Na gwarancji? ASO ? W moim bylym J10 w 2009r była akcja z tylnymi amorkami a w 2010 wymienili na gwarancji wahacze tylne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert_B Posted March 14, 2023 Share Posted March 14, 2023 Tak jak pisze @JackSet. Zgłosić problem do ASO, albo nawet odjechać kilka kilometrów od miejsca zamieszkania i zgłosić do Nissan Assistance. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baju123 Posted April 12, 2023 Share Posted April 12, 2023 Witam panowie to jest poduszka amortyzatora sprężyna się napręża i strzela miałem to samo poduszkę wymieniłem i po kłopocie sorki że się wpier...am Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts