szad Posted March 19, 2023 Share Posted March 19, 2023 (edited) Witam posiadaczy NISSAN TOWNSTAR. Jestem od niedawna posiadaczem Townstara combi. Chciałbym aby w tym miejscu posiadacze tego modelu mogli wypowiadać się na jego temat. Każda opinia oraz uwagi pomogą w zrozumieniu jego obsługi i eksploatacji innym użytkownikom. Zapraszam Adam. Edited March 19, 2023 by szad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zygi2 Posted August 23 Share Posted August 23 Trochę czasu już minęło odkąd napisałeś posta, to teraz ja napiszę. Też jestem posiadacza Townstara w wersji Bussines z 2023 roku. Aktualnie mam 6000 km nalotu i żadnych problemów. Spala około 7 litrów benzyny. Jest dość cichy i ogólnie jestem zadowolony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szad Posted August 26 Author Share Posted August 26 Cześć zygi2 Już powolutku sądziłem, że jestem jedynym posiadaczem tego autka. Mój pali w mieście ok 7 - 7,5 l, a w trasie przy średniej jeździe ok 110 km spala 6 l Też jestem zadowolony z komfortu jazdy, pojemności bagażnika, spalania, wyposażenia. Przejechałem 18000 km. Czy zauważyłeś jakieś niedogodności ? Mnie brakuje fabrycznego miejsca na gaśnicę, może Japończycy nie przewidują obowiązku jej posiadania. Musiałem coś wymyślić i ulokowałem ją na progu tylnych drzwi za kierowcą. W niczym nie przeszkadza. Nie ma też gdzie schować trójkąta, ulokowałem go przy prawej prowadnicy fotela kierowcy między prowadnicą a tunelem, trochę na wcisk, ale pasuje. Mam też zastrzeżenia do jakości lakieru, na zderzaku i przodzie maski już pojawiły się odpryski po kamyczkach. Niedługo jadę na przegląd lakieru i zobaczymy co powiedzą. Mam nadzieję że jeszcze się odezwiesz i wymienimy parę spostrzeżeń. pozdrawiam szad. PS. Żona pyta jaki masz kolor? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts