lucas_13579 Posted March 20, 2023 Share Posted March 20, 2023 Część, w qq utraciłem częściowo podświetlenie kokpitu (klimatyzacja manualna) tj. pod pokrętłem mocy i temp. nawiewu oraz okolicznych przycisków, podświetlenie rodzaju nawiewu jeszcze działa czy ktoś z Was usuwał taka usterkę ? Czy da radę samemu ściągnąć plastikową obudowe kokpitu żeby dostać się od podświetlenia pod pokrętłami i jakiego rodzaju żarówki są tam umiejscowione i czy są one wymienne, obejdzie się bez lutowania? Z góry dziękuję za odpowiedź. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pietruchaj10 Posted December 28, 2024 Share Posted December 28, 2024 Przepraszam za odkopanie starego wątku. Możliwe że po prostu pozdychały diody pod panelem. Wystarczy podważyć listwę w czterech punktach aby uwolnić zatrzaski i wtedy można ją wyjąć, a panel wykręcić. Nie miałem styczności z ręczną klimatyzacją, więc dalej mogę tylko zgadywać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts