Dami31 Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 Witam wszystkich szczęśliwych posiadaczy Ja niestety z tych drugich... Poszukuję Tłoków do jednostki QR25DE 4x4 165KM Zaznaczam, że PLUSOWYCH nadwymiar +0,5mm względnie opinii o zamiennikach TAKEIN i NIPPON za wszelkie informacje z góry dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thunder Posted April 9, 2023 Share Posted April 9, 2023 0,20 chyba były dostępne w nadwymiarze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dami31 Posted May 25, 2023 Author Share Posted May 25, 2023 Jak dotąd widzę gwałtowną "umieralność" tego pojazdu na naszych drogach. Z racji, że jednak podjąłem się regeneracji jednostki QR25 i trochę już się z tym borykam mogę kilka słów powiedzieć. Po pierwsze to brak już powoli części.... jeśli chodzi o rynek krajowy ceny oryginalnych są zaporowe i do tego wyssane z palca nie wspomnę o ASO Co optymistycznego? regeneracja głowicy,polerka wału, szlif bloku na +0,5 1500zł i to by było na tyle ...... z optymizmu Jeśli dobrze czytam instrukcję 0,2 to tylko pierścienie bez zmiany tłoka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts