dinokajman Posted April 23, 2023 Share Posted April 23, 2023 Po przejechaniu ok 3km jak wróciłem z pracy wysiadając usłyszałem taki dziwny dźwięk. Słychać go w tle co to może być bo nie mogę zlokalizować? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janio Posted April 23, 2023 Share Posted April 23, 2023 4 godziny temu, dinokajman napisał: Po przejechaniu ok 3km jak wróciłem z pracy wysiadając usłyszałem taki dziwny dźwięk. Słychać go w tle co to może być bo nie mogę zlokalizować? Zobacz czy przypadkiem osłona termiczna tłumika z przodu auta nie dzwoni. Ona ma tendencję do odrywania się. Ja u siebie już kilka razy spawałem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinokajman Posted April 23, 2023 Author Share Posted April 23, 2023 Też o tym myślałem. Dzięki zerknę tam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinokajman Posted April 25, 2023 Author Share Posted April 25, 2023 (edited) Miałeś rację Janio. To cykanie to osłona tłumika. Zauważyłem też ślady oleju tylko nie wiem z czego ucieka. Wytarłem do sucha i zobaczę za kilka dni czy będzie tam coś ponownie. Edited April 25, 2023 by dinokajman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janio Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 (edited) 2 godziny temu, dinokajman napisał: Miałeś rację Janio. To cykanie to osłona tłumika. Zauważyłem też ślady oleju tylko nie wiem z czego ucieka. Wytarłem do sucha i zobaczę za kilka dni czy będzie tam coś ponownie. Ja o tej osłonie z załączonej fotki myślałem, dzwoni jednak co innego . Ważne że zlokalizowane. Olej może być spod pokrywy zaworów? Edited April 25, 2023 by janio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinokajman Posted April 25, 2023 Author Share Posted April 25, 2023 Hmm..... Jakaś taka siatka wie może ktoś z kolegów co to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts