Guest jurgenik Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=77744777 Co o tym sądzicie? Czy to możliwe żeby to wszystko co gość pisze było w jednym programie??? Może to zwykły oszust. Ma tylko 3 tranzakcje sprzedaży. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Polak Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 A byles na stronie producenta tego software'u? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jurgenik Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 Szukając strony producenta znalazłem to: http://www.grupauto.com.pl/promocje.htm Niestety nie ma ceny oryginału ale przypuszczam, że musi kosztować majątek. Może ten program jest jakoś magicznie zabezpieczony np. fizycznym kluczem takim wpinanym w LPT albo COM a facet na allegro tylko nośnik sprzedaje - 2 CD za 30 zł to niezła przebitka. Miał ktos z tym softem do czynienia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LEMUR Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 Szukając strony producenta znalazłem to: http://www.grupauto.com.pl/promocje.htm A moze warto zapytac producenta i sprzedawce jak to wyglada technicznie. Czy jest dodatkowe zabezpieczenie tego typu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Marcinelli Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 Jak coś jest do wszystkiego to jest to do niczego! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest heineken72 Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 panowie ... może to wersja z crakiem przecież nie napisze facet na allegro wercja piracka.... a skoro sprzedaje to powinna działać A moze warto zapytac producenta i sprzedawce jak to wyglada technicznie. Czy jest dodatkowe zabezpieczenie tego typu? procucent napewno nie napisze że nie ma i jak pan chce to prosze sobie skopiować a może zróbmy ściepe i weżmy na próbe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomaszek Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Cześć! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomaszek Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Cześć! Witam wszystkich nismo! Mam pytanie czy ktoś kupił ten program i przetestował go? Nie wiem czy warto go kupić? Co o nim sądzicie? Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zicoo Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Ppppssssttt .... wstrzymajcie sie z bolami pare dni ... wlasnie zasssysssam Jak tylko bede cos wiedzial dam cynka :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Seba7207 Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Wydaje mi się że jak coś jeszt do wszystkiego to jest do niczego. Sprawdźcie ile zajmuje oprogramowanie do samej Almery (przyklejone na samej górze). Prawie 500MB, a tu prawie do wszystkich modeli. Przypuszczam, ze kiszka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bonzo Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 na moje to to samo co AUTODATA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest tjank Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 A ja wam tylko tyle powiem, że jak pojechałem do pana elektryka skasować błąd od NATSa to musiałem z jego warsztatu jechać na lawecie do ASO i kosztowało mnie to ... !!!!!!!!! A pan elektryk oczywiscie podłączył się z uniwersalnym oprogramowaniem. Na początku nawet zademonstrował mi ile to on ma marek samochodów "panie ja nawet audi i bmw mogę serwisować". A ja głupi sie zgodziłem żeby mi grzebał w moim autku!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts