Alvaromorales Posted May 4, 2023 Share Posted May 4, 2023 (edited) Witam, mam pytanie odnośnie radia w Nissanie Note 2007r, fabrycznie miałem radio 1din orginalne Nissana (to wąskie) , zakupiłem również orginalne Nissanowskie ale 2 Din czyli to szersze ( mam nadzieję że się posługuje poprawnie nazwami Din, , ale proszę brać poprawkę?) myślałem że będzie to kwestia demontażu rozłączenia i podłączenia kabli i montażu nowszego, ale wejścia i wtyczki są zupełnie różne, czy ktoś jest mi w stanie podpowiedziec czy jest możliwa i w miarę łatwa zamiana tych sprzętów czy szkoda zachodu? Dzięki za podpowiedzi Edited May 4, 2023 by Alvaromorales Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janio Posted May 4, 2023 Share Posted May 4, 2023 (edited) Nie robiłem tego. U siebie mam radio 2 DIN, ale tu masz temat z przed kilku lat może coś ci wyjaśni. Na pewno będą potrzebne jakieś przejściówki i adaptery. https://forum.nissanklub.pl/topic/84795-wymiana-radia-note-1din-na-2din/ Edited May 4, 2023 by janio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts