Adamos25 Posted May 6, 2023 Share Posted May 6, 2023 Planuje zakupić komputer diagnostyczny /niedrogi/do mojego Nissana Qashaia 2017r J11E i mam problem czytam fora i nie wiem jaki może ktoś z was ma sprawdzony i pomoże. Wielkie dzięki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HOROWITZ Posted May 6, 2023 Share Posted May 6, 2023 oj oj - obawiam się o ten warunek n i e d r o g i Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkek1912 Posted May 6, 2023 Share Posted May 6, 2023 Multidiag+ czy jakoś tak. Podobno łączy się z większą ilością modułów niż ECM. Da się tym ponoć też zrobić kalibrację kamer. Jest tam oprogramowanie podobne do Delphi albo nawet to samo przy droższych. Te koło 800 zł i więcej mają podobno największą funkcjonalność: https://allegro.pl/listing?string=Multidiag Owszem, można kupić ELMa lub podobne za pare dyszek i oprogramowanie z neta ściągnąć, ale to raczej słabe jest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yeske Posted February 21 Share Posted February 21 Tomkek1912, czy używałeś już może tego multidiag'a? Szukam jakiegoś interfejsu obd do swojego nissana pulsara. Mam obd eleven do audika, z którego jestem bardzo zadowolony, a do nissana na razie nic fajnego nie mogę znaleźć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JACKO29 Posted February 23 Share Posted February 23 W dniu 21.02.2025 o 12:59, Yeske napisał: Tomkek1912, czy używałeś już może tego multidiag'a? Szukam jakiegoś interfejsu obd do swojego nissana pulsara. Mam obd eleven do audika, z którego jestem bardzo zadowolony, a do nissana na razie nic fajnego nie mogę znaleźć. Bo do Nissana jedynie Consult,którym możesz coś pogrzebać w elektronice,reszta to tylko prosta diagnostyka,usuwanie błędów odczyt parametrów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PatrykPR Posted March 12 Share Posted March 12 Panie i Panowie, mam Nissana dopiero 2 lata Cabstara, 2002 rcznik co najlepiej podłączyć do OBD II, chyba ma coś takiego, tak do 5000 zł ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts