Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

Nissan Qashai 2017 J 11 E komputer diagnostyczny

Adamos25
 Share

Recommended Posts

Planuje zakupić komputer diagnostyczny /niedrogi/do mojego Nissana Qashaia 2017r J11E i mam problem czytam fora i nie wiem jaki może ktoś z was ma sprawdzony i pomoże. Wielkie dzięki.

oj oj - obawiam się o ten warunek n i e d r o g i

Multidiag+ czy jakoś tak. Podobno łączy się z większą ilością modułów niż ECM. Da się tym ponoć też zrobić kalibrację kamer. Jest tam oprogramowanie podobne do Delphi albo nawet to samo przy droższych.

Te koło 800 zł i więcej mają podobno największą funkcjonalność:

https://allegro.pl/listing?string=Multidiag

Owszem, można kupić ELMa lub podobne za pare dyszek i oprogramowanie z neta ściągnąć, ale to raczej słabe jest.

• 1 year later...

Tomkek1912, czy używałeś już może tego multidiag'a? Szukam jakiegoś interfejsu obd do swojego nissana pulsara. Mam obd eleven do audika, z którego jestem bardzo zadowolony, a do nissana na razie nic fajnego nie mogę znaleźć.

W dniu 21.02.2025 o 12:59, Yeske napisał:

Tomkek1912, czy używałeś już może tego multidiag'a? Szukam jakiegoś interfejsu obd do swojego nissana pulsara. Mam obd eleven do audika, z którego jestem bardzo zadowolony, a do nissana na razie nic fajnego nie mogę znaleźć.

Bo do Nissana jedynie Consult,którym możesz coś pogrzebać w elektronice,reszta to tylko prosta diagnostyka,usuwanie błędów odczyt parametrów.

• 3 weeks later...

Panie i Panowie, mam Nissana dopiero 2 lata Cabstara, 2002 rcznik

co najlepiej podłączyć do OBD II, chyba ma coś takiego, tak do 5000 zł ?