Michutor Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 Witam Forumowiczów, Mam problem w swoim modelu Qashqai z 2017 roku. Z dnia na dzień przestał działać pasek LED do jazdy dziennej, kierunkowskaz działa poprawnie. Sprawa tyczy się trybu AUTO, przy trybie z włączonymi światłami mijania wszystko działa poprawnie. W kloszu lampy widać lekkie podświetlenie paska LED, ale nie tak mocne jak w sprawnej lampie. Wydaje mi się że to wina jakiegoś sterownika. Czy miał ktoś podobny problem? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banan61 Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 Najpierw sie szuka a potem zadaje pytania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JasiQ Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 Jest jeszcze i mój wątek:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
JACKO29 Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 Koledzy mnie wyręczyli,zamykamy temat. Na następny raz użyj wyszukiwarki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts