Andrew Posted May 25 Share Posted May 25 Piszczące klocki hamulcowe przy wolnej jeździe (obstawiam tylne). Nie ważne czy po dłuższym postoju, czy po trasie. Zgłaszałem na I przeglądzie. Diagnoza: klocki jeszcze się nie ułożyły itp😉. Przebieg 13 tys. km. Czy w Waszych j12 występuje podobny problem? Czy ASO tak podchodzi do problemu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzimi75 Posted May 25 Share Posted May 25 Mam to samo serwis twierdzi że ten typ tak ma chyba że ktoś już ten temat przerobił i ma spokój z piszczącym klockami chętnie się dowiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gumimis Posted May 25 Share Posted May 25 U mnie też piszczą. Klocki są czyszczone podczas każdej wizyty w serwisie - pomaga na kilka dni. Niestety Nissan chyba przyoszczędził na klockach i zakłada coś budżetowego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banan61 Posted May 25 Share Posted May 25 Na YT sa filmy co trzeba zrobic z klockami zeby nie piszczaly. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew Posted May 25 Author Share Posted May 25 Teraz, Banan61 napisał: Na YT sa filmy co trzeba zrobic z klockami zeby Ludzie w garażu podziemnym oglądają się z powodu piszczenia. Marna reklama dla nissana. Auto jest na gwarancji, moim zdaniem ASO powinno się tym zająć. Będę walczył. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts