czajnik12 Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 (edited) Na jakimś filmie o wersji hybrydowej zauważyłem, że nowy juke ma już język polski na głównym komputerze. Orientujecie się od kiedy to wprowadzili i czy w pierwszych wersjach juka II też to da się zrobić? Edited October 8, 2023 by czajnik12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomzet Posted October 9, 2023 Share Posted October 9, 2023 Ponoć od samego początku jak pojawiła się wersja hybrydowa ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiesio33 Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 W wersji Hybryda jest menu w j. polskim o ile wiem od produkcji wersji hybrydowej w wersji benzyna też jest po polsku. Czytałem na forach że w serwisach nie zmieniają w starszych wersjach juka na j. polski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czajnik12 Posted October 18, 2023 Author Share Posted October 18, 2023 To kij im w oko ?. A z ciekawości - w nowych wersjach okroili szybę pasażera z automatu i tylko u kierowcy zostawili - na filmie widzę, że w jakiejś najwyższej wersji nie ma napisane A na włączniku szyby pasażera? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ironn Posted December 7, 2023 Share Posted December 7, 2023 W serwisie Nissana powiedzieli że nowe Juki z 2023 mają wgrane polskie menu komputera. Ponoć próbowali wgrać w starsze wersje ale się im nie udało Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trex99 Posted December 9, 2023 Share Posted December 9, 2023 To dziwne system jest ten sam i multimedia wersji 2023 i 2022 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ironn Posted December 11, 2023 Share Posted December 11, 2023 Dzwoniłem do innego serwisu w tej sprawie ale nic nie wiedzą na ten temat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vanice77 Posted December 28, 2024 Share Posted December 28, 2024 Czy juz np juke 2022 z menu po angielsku miedzy zegarami da się wgrac update softu na język polski, a raczej dodać jezyk polski? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts