mlenda49 Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 (edited) Witam wszystkich. Czy ktoś próbował lub widział jakis ładny sposób na zmianę wlotu powietrza do silnika ? Mam na mysli, takie p;oprowadzenie dolotu by czerpac powietrze z zewnatrz komory silnikowej. Wydaje mi się ze standardowo zasysa ciepłe powietrze ? Ten wlot obniżyć/przesunąc niżejj pod te maskownice np. ? Edited December 1, 2023 by mlenda49 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JACKO29 Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 A co z wodą z kałuży? Na tej wysokości raczej nie zassie,a niżej obawiałbym się. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlenda49 Posted December 1, 2023 Author Share Posted December 1, 2023 Nie wiem, może z jakims zawijaskiem ? ? Generalnie nie wiem czy skóra warta wyprawki. Tak się zastanawiam bo jak mierzyłam teperature dolotu (apka na telefonie) zawsze pokazywała wiecej niz na zewnatrz. Stąd tak niesmiało zapytuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts