czester15.30 Posted January 10, 2024 Share Posted January 10, 2024 Tak jak w tytule , dziwne objawy . Samochód wyłączony , a na zewnątrz co trzydzieści sekund krótki pisk . Dzieje się to także gdy stacyjka jest przekręcona. Ten pisk jest słyszalny na zewnątrz ,w kabinie mniej . Co to jest ? Jak to rozgryźć ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czester15.30 Posted January 10, 2024 Author Share Posted January 10, 2024 (edited) Temat wyjaśniony . Fałszywy alarm. Akurat mam spalone światło mijania , wypiąłem wtyczkę od żarówki i piszczy . Odpiąłem klemę minusową , piszczy . Odpiąłem plusową i nadal piszczy . Okazało się że mam dwa lata temu wyniesiony do garażu czujnik czadu i w nim baterie na ukończeniu , więc sygnalizował niski poziom. Proszę Admina i Moderatora , o skasowanie tematu , w celu nie zaśmiecania Forum. Temat ten nic nie wnosi dla wiedzy na przyszłość innym użytkownikom . Edited January 10, 2024 by czester15.30 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts