JMM Posted February 4, 2024 Share Posted February 4, 2024 (edited) Witam czy ktoś się orientuje kiedy z jakim przebiegiem powinno się wymienić kpl łańcucha rozrządu. Mam nalatane 192tys i nic się nie dzieje spokój cisza ale już jakiś przebieg jest? Dziękuję za informację Edited February 4, 2024 by JMM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slr Posted February 18, 2024 Share Posted February 18, 2024 Mam dokładnie tyle samo przebiegu w tym silniku i też się zastanawiam. Myślalem może że przy 200 tyś zrobić przegląd łańcucha i turbo.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JMM Posted February 18, 2024 Author Share Posted February 18, 2024 Rozmawiałem z mechanikiem z renault i on twierdzi że wymiana co 300 tys i taka sama informacja jest w auto-dacie także zero jakiś odgłosów łańcucha nie słychać to chyba jest jeszcze ok pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slr Posted February 18, 2024 Share Posted February 18, 2024 Dzięki za info. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silesian Posted August 27, 2024 Share Posted August 27, 2024 czy tak samo jest z silnikami 1.7 dCi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slr Posted August 27, 2024 Share Posted August 27, 2024 To jest chyba inna konstrukcja. Zapytaj może jak kolega wyżej w serwisie Renaulta to ich silnik. W dniu 18.02.2024 o 18:00, JMM napisał: Rozmawiałem z mechanikiem z renault i on twierdzi że wymiana co 300 tys i taka sama informacja jest w auto-dacie także zero jakiś odgłosów łańcucha nie słychać to chyba jest jeszcze ok pozdrawiam Czy jesteś w stanie podać co przy 200 tyś jest do roboty z tego ekranu? Bo mało czytelne trochę Ewentualnie co później też. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silesian Posted August 29, 2024 Share Posted August 29, 2024 W dniu 18.02.2024 o 18:00, JMM napisał: Rozmawiałem z mechanikiem z renault i on twierdzi że wymiana co 300 tys i taka sama informacja jest w auto-dacie także zero jakiś odgłosów łańcucha nie słychać to chyba jest jeszcze ok pozdrawiam daj znać proszę, czy tak samo jest z 1.7 dCi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts