Revizoo Posted February 17, 2024 Share Posted February 17, 2024 Witam, wymieniam zwijak i chciałbym dokręcić kierownicę z odpowiednim momentem, ale nie mogę znaleźć informacji na ten temat. Widziałem jedynie jeden plik .pdf w którym był opis wymiany i była podana wartość 34Nm, ale wydaje mi się, że to za mało. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitet Posted February 18, 2024 Share Posted February 18, 2024 Dokładnie 34,3 Nm . Tyle jest w instrukcji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revizoo Posted February 18, 2024 Author Share Posted February 18, 2024 57 minut temu, mitet napisał: Dokładnie 34,3 Nm . Tyle jest w instrukcji. Dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revizoo Posted February 20, 2024 Author Share Posted February 20, 2024 Jeszcze jedno pytanie, po wymianie zwijaka będą odrazu działać przyciski na kierownicy, czy dopiero po usunięciu błędu Airbag lub jakiejś adaptacji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitet Posted February 20, 2024 Share Posted February 20, 2024 Przyciski powinny działać po wymianie , błąd poduszki trzeba skasować. Przed wymianą odłączyć akumulator. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts