kostykiewicz Posted April 16, 2024 Share Posted April 16, 2024 Witam, Stosował ktoś? olej jak olej? Jakie są wasze odczucia Millers Oils XF Premium C3 RN 5W30 5L 8343 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquariusmax Posted April 16, 2024 Share Posted April 16, 2024 (edited) Spełnia wymagane normy. Dobra średnica, kiedyś był lepszy (jako marka), gdy jeszcze na rynku było sporo olejów prawdziwie syntetycznych. Sam używałem wiele lat odpowiednika w J10 1.6 Pb. Trzeba bardzo uważać na oryginalność. Warto poczytać forum olejowe z wynikami badań.https://www.oilclub.pl/index.php#ogolna-dyskusja.101 Edited April 16, 2024 by aquariusmax Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OPM Posted April 18, 2024 Share Posted April 18, 2024 Ja kupiłem miesiąc temu na serwis Liqui Moly 4410. Na zapas mam 2 bańki jeszcze więc będę to czynił i w następnych latach. Czy Liqui czy Millers, pewnie jedna chwała, raczej nigdy się nie dowiemy w praktyce co lepsze. Ważne, że trzyma parametry a tak bierz co tańsze akurat. Osobiście używałem Liqui Moly w innym aucie, nie miałem złych doświadczeń dlatego wybrałem LM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts