adasko1 Posted May 1, 2024 Share Posted May 1, 2024 Mój Notes z 2008 roku z silnikiem 1.4 w czasie jazdy ewidentnie traci moc . Do 2000 obrotów pracuje w miarę poprawnie powyżej już zaczynają się schody. Z bólem udaje się rozkręcić silnik do 3000 obrotów są one jednak dość niestabilne . Auto wyczuwalnie traci moc . Na postoju na biegu jałowym pracuje poprawnie , da się wykręcić na 4500 obrotów. Pali na 4 cylindry , na gaz reaguje z pewnym spowolnieniem. Podpięte do komputera nie pokazuje żadnych błędów. Co może być przyczyną? Pompa paliwa ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adasko1 Posted May 12, 2024 Author Share Posted May 12, 2024 I sprawa się wyjaśniła ,to spalona żarówka Stop powodowała te wszystkie problemy. Po jej wymianie auto pracuje normalnie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NazgulXL Posted June 26, 2024 Share Posted June 26, 2024 Interesujące, tuningująca silnik żarówka...ja miałem jakąś nietuningującą bo po spaleniu nie było takich objawów... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts