JJacek Posted May 17, 2024 Share Posted May 17, 2024 Zapytam jak albo czy zabezpieczaliście swoje Xsy dodatkowym zabezpieczenim od kradzieży. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joker Posted May 17, 2024 Share Posted May 17, 2024 GPS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJacek Posted May 17, 2024 Author Share Posted May 17, 2024 1 godzinę temu, Joker napisał: GPS Tylko GPS? czy to wchodzi w skład jakiegoś systemu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JackSet Posted May 17, 2024 Share Posted May 17, 2024 QSAFE w salonie. ma 2 breloki plus aplikacja w telefonie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJacek Posted May 17, 2024 Author Share Posted May 17, 2024 (edited) To alarm czy coś jeszcze robi? Ja założyłem CANLOCK z racji ze X ma tylko fabryczny immobilizer Edited May 17, 2024 by JJacek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert_B Posted May 17, 2024 Share Posted May 17, 2024 Co prawda nie w X, a w Q. Ale mam własne rozwiązanie z GPS. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJacek Posted May 17, 2024 Author Share Posted May 17, 2024 CanLOCK czy jakieś inne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JackSet Posted May 17, 2024 Share Posted May 17, 2024 2 godziny temu, JJacek napisał: To alarm czy coś jeszcze robi? Ja założyłem CANLOCK z racji ze X ma tylko fabryczny immobilizer immobiliser z alarmem i funkcją serwisową zamiast sparowanych brelokow mozna używać smartfona BT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pabi84 Posted May 17, 2024 Share Posted May 17, 2024 X ma też alarm fabrycznie, zamknąłem się w środku z kluczyka i otworzyłem drzwi, to włączył się alarm i kierunkowskazy 8 godzin temu, JJacek napisał: Ja założyłem CANLOCK z racji ze X ma tylko fabryczny immobilizer Jaki jest koszt canlocka do Xa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJacek Posted May 17, 2024 Author Share Posted May 17, 2024 53 minuty temu, Pabi84 napisał: X ma też alarm fabrycznie, zamknąłem się w środku z kluczyka i otworzyłem drzwi, to włączył się alarm i kierunkowskazy Jaki jest koszt canlocka do Xa? No to mój nie ma bo otwarłem okno i zamknąłem auto i nic się nie wydarzyło, dealer mi powiedział że od momentu jak ubezpieczenie nie wymaga dwóch systemów zabezpieczenia jest tylko immobilizer. canlock mam ten 2 od dołu i podłączony do klaksonu czyli jak sie nie rozbroi to wyje, są 4 wersje na stronie zabezpiecz auto. Jakieś 2500 ale miałem zniżkę chyba 5%. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stuff1000 Posted May 18, 2024 Share Posted May 18, 2024 Ukryty przycisk odcinający pompę paliwa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts