Mindjezza Posted September 6 Share Posted September 6 Czesc wam , zawsze siedzialem na zagranicznych forach ale nie moge cos znalesc odpowiedzi na swoje pytanie i sadze ze bedzie wiecj wsrod rodakow Wczoraj ogladalem nowy filmik na DK Customs Daniel mowi tutaj o podcisnieniu w kolektorze dolotowym 0.9bar , i mowi ze moze byc to przez dolot Takeda 2.7 cala ze zwezka na 2.5 cala Mam ten sam dolot i chialbym zobaczyc jak to wyglada u mnie bo ostatnio bylem na hamowni przed zrobieniem wszystkiego i samochod wyplul serie czyli 334 hp paliwo 99 Wiec samochod bedzie mial mape z Ecutek ale jeszcze czekam na wydech by wszystko bylo przygotowane pod remap Mam ecutek obd dongle i z opragramowaniem , ale w data log nie ma nic na temat tego cisnienia.. jest tylko opcja Manifold Abusolute Pressure podana w psi , czy to jest to ?? Jesli nie to to w jaki sposob moge dokopac sie do tych parametrow , chcialbym zobaczyc czy ten dolot jednak nie jest za maly i pomyslec o czyms 2,75 albo 3 cala Dzieki sliczne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts