Plaster Posted November 7, 2024 Share Posted November 7, 2024 Szanowni. Wiem że temat już był na forum. Piszecie o mikrostykach, zamkach, kabelkach. No właśnie. Ja mam taki problem, że mikrostyk wymieniłem na nowy, zamek dziś wstawiłem nowy i kable (wszystkie w klapie bagażnika i wiązki) też mam nowe... A bagażnika nie mogę otworzyć z klucza i z zewnątrz. Jedynie od środka (poprzez pociągnięcie tego białego dzyndzla w lewo). Nawet nie słyszę tam w zamku żadnego pyknięcia, chęci otworzenia się. Co jest to jasnej ciasnej? Wie ktoś co jeszcze sprawdzić, wymienić? Od tygodnia mam QQ 2007 Tekna+. Jestem mega zadowolony z auta, ale QQ kupiłem z zamkniętym bagażnikiem, z myślą że to pierdółka i sam sobie z tym poradzę. A się okazało, że to chyba nie pierdółka, a ja jestem popierdółka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitet Posted November 8, 2024 Share Posted November 8, 2024 Instrukcja w temacie. Powodzenia. Przerwa w wiązce lub złączce. DLK.pdf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plaster Posted November 9, 2024 Author Share Posted November 9, 2024 (edited) No właśnie nie wiem, czy to przerwa w wiązce, bo jak pisałem, kable są nowe. Dzięki za instrukcję. Edited November 9, 2024 by Plaster Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitet Posted November 9, 2024 Share Posted November 9, 2024 Ja też nie wiem. Sprawdzić trzeba od BCM do zamka. Jeszcze raz Powodzenia w szukaniu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plaster Posted November 19, 2024 Author Share Posted November 19, 2024 Dzięki. Mam umówiony serwis w przyszłym tygodniu, to taśmę kierownicy wymienią i bagażnik mają przy okazji sprawdzić. To się dowiem co i jak i dam znać. Ps. Przy okazji zlecę im wymianę filtra kabinowego, bo ja dwa podejścia robiłem do tego i się poddałem heh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts