Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

Nie mogę otworzyć bagażnika - inny problem.

Plaster
 Share

Recommended Posts

Szanowni. Wiem że temat już był na forum. Piszecie o mikrostykach, zamkach, kabelkach.

No właśnie. Ja mam taki problem, że mikrostyk wymieniłem na nowy, zamek dziś wstawiłem nowy i kable (wszystkie w klapie bagażnika i wiązki) też mam nowe... A bagażnika nie mogę otworzyć z klucza i z zewnątrz. Jedynie od środka (poprzez pociągnięcie tego białego dzyndzla w lewo).

Nawet nie słyszę tam w zamku żadnego pyknięcia, chęci otworzenia się. Co jest to jasnej ciasnej? Wie ktoś co jeszcze sprawdzić, wymienić? 

Od tygodnia mam QQ 2007 Tekna+. Jestem mega zadowolony z auta, ale QQ kupiłem z zamkniętym bagażnikiem, z myślą że to pierdółka i sam sobie z tym poradzę. A się okazało, że to chyba nie pierdółka, a ja jestem popierdółka.

No właśnie nie wiem, czy to przerwa w wiązce, bo jak pisałem, kable są nowe.

Dzięki za instrukcję.

Edited by Plaster

Ja też nie wiem. Sprawdzić trzeba od BCM do zamka. Jeszcze raz Powodzenia w szukaniu.

• 2 weeks later...

Dzięki. Mam umówiony serwis w przyszłym tygodniu, to taśmę kierownicy wymienią i bagażnik mają przy okazji sprawdzić. To się dowiem co i jak i dam znać.

Ps. Przy okazji zlecę im wymianę filtra kabinowego, bo ja dwa podejścia robiłem do tego i się poddałem heh.