gregor Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 Mam do kupienia licznik z obrotomierzem do mojego Kicaka, z tym że jest to licznik od wersji z wtryskiem i prędkościomierz nie jest napędzany linką (u mnie jest na linkę). Słyszałem, że w wersjach z elektronicznym prędkościomierzem w skrzyni jest jakiś czujnik, który odpowiada za prędkość odczytywaną na tarczy. W związku z tym mam pytanko czy da się to zaadoptować do gaźnikowca, czy można ten czujnik zamontować u mnie w skrzyni? Gdyby ktoś chciał to są jeszcze 3 sztuki liczników z obrotomierzem do diesla, dwa są napewno na linkę. Są też do Primery, Silvii, N13 i innych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pawel-k Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 Chyba można.Ale jak nie możesz kupić licznika z obrotkiem od Sunny, to poszukaj od 100NX w wersji na linkę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest lowiec Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 a przelozyc sie nie da? samego predkosciomierza rzecz jasna...ja mam swoj orginalny predkosciomierz bo zamienilem z tym ktory byl w zegarach z obrotkiem. moze daloby sie pomieniac zegary poprostu tak by bylo wszystko git. pozdrawiam slawek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest wmiczug Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 Witam Do kolegi Gregora ile by sobie kolega życzył ze zegar z obrotomierzem do diesla? Link to comment Share on other sites More sharing options...
s900 Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 z tego co pamietam to nieda sie przelozyc tego mechanizmu w skrzyni :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.