Kysiel Posted June 10 Share Posted June 10 Witam. Jestem nowy i proszę o wyrozumiałość. Podczas jazdy w trakcie ulewy wyskoczyły takie komunikaty. Czy ktoś wie o co chodzi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kysiel Posted June 10 Author Share Posted June 10 Mało tego w tym samym czasie paliły się kontrolki ABS, (!), wykrzyknik w trójkącie. To stało się w sobotę, dziś (poniedziałek) odłączyłem na chwile aku. ale to nie pomogło. Po jakimś czasie odpaliłem i przejechałem kilka kilometrów. W tym czasie doszedł jeszcze jeden komunikat "cheesis Control system fault". Po dotarciu do celu zgasiłem. Przyszedłem po 10 minutach i po odpaleniu wszystko zniknęło jakby nigdy nic. Będę wdzięczny za wyjaśnienie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
magdam Posted June 10 Share Posted June 10 Brzmi podobnie jak moje problemy ... Ponad dwa miesiące w ASO i nie wiedzą... Chassis control system fault i warning system fault, zaczyna się od szarpniecia i kontrolki poślizgu, potem cala choinka, w końcu gasnie... zaczyna się delikatnie, później problem się nasila... U mnie wymienione :komputer i moduł IPD - nie pomogło... obastawiam jeszcze sonar... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OsobaNN Posted June 10 Share Posted June 10 Podlacz pod kompa i zobacz jakie DTC wyszly... jak bedzie wiadomo co boli to latwiej bedzie to naprawic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts