Guest bonzo Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 w związku z pojawieniem sie w rodzinie kolejnego nissanka z w/w silnikiem pojawia sie pytanie( chodzi oto że po dłuższym postoju zchodzi paliwo i pojawia sie problem z odpaleniem (świece grzeją) czy przy pompie jest jakis zaworek zwrotny może sie zawiesił albo cuś :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Szymeq Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 Witam osobiście specem nie jestem ale mi sie wydaje, że to chyba pompa puszcza i dlatego może się cofać ropka. O żadnym zaworku nie słyszałem, ale czy to aby napewno wina cofania się paliwa czy może to cosik innego :roll: . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bonzo Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 cosik innego nie bo jak pompowałem tš pompkš na filtrze to odpalał zdecydowanie szybciej a po drugie tam jest odpowietrznik i jak go odkręcałem to było powietrze a potem leciała ropa ps. do czego służy waku pompa w dieslu :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.