Guest siano Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 Witam na alegro można z łatwością dostać lusterka typu M3 Look al enie mają nigdzie adapterów do nissana almery N-15 może wiecie gdzie mogę dostać takie adaptery albo może ktoś montował już w swojej almerce i jakoś udało mu się je zastąpić od czegoś innego czekamna odpowiedz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pavoolon Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 widac jakos sie da, do primery tez nie ma a ten egzemplarz ma zalozone: http://www.nissanklub.pl/nasze_auta.php?pi...tid=57&p=60 najwyzej spytaj wlasciciela, ksztalt adapterow powinien byc podobny w almerze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mrozu Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 takie lusterka i adaptery sprzedaje firma Polcar, ma pare oddziałów w wawie. Nie pamiętam po ile kupowałem kiedyś u nich lusterka, ale adaptery mają jakoś po 35 lub 50 za komplet. Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest siano Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 dzięki wielkie pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest chrosta Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 sa roziwez uniwersalne adaptery ktore idzie zastowowac bo odpowiednim przygotowaniu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coobcio Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 widac jakos sie da, do primery tez nie ma a ten egzemplarz ma zalozone: http://www.nissanklub.pl/nasze_auta.php?pi...tid=57&p=60 najwyzej spytaj wlasciciela, ksztalt adapterow powinien byc podobny w almerze Kurcze podobają mi się M3 w P11 do P10 to jakoś tego nie widzę... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mrozu Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 Coobciu jak mam być szczery to i ja w P10 ich nie widze, ale są też takie ładne robione na wzór rajdowych mocno przylegające do auta i takie mi się podobają, ale zarówno jedne jak i drugie mają jedna wielką wade: nic w nich nie widać. Jest to sprawdzone przezemnie w poprzednim aucie i przez mojego kumpla. Osobiście nie polecam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coobcio Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 Czyli to jes wyklucza - słaba widoczność... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vaiu Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 Coobciu jak mam być szczery to i ja w P10 ich nie widze, ale są też takie ładne robione na wzór rajdowych mocno przylegające do auta i takie mi się podobają, ale zarówno jedne jak i drugie mają jedna wielką wade: nic w nich nie widać. Jest to sprawdzone przezemnie w poprzednim aucie i przez mojego kumpla. Osobiście nie polecam. dokladnie zero widocznosci w tych ala m3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.