Guest brysik Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 Gdzie znajduje się płytka od sterowania pracą wycieraczek? Jak wczoraj jechałem to za cholerę nie mogłem wyłączyć wycieraczek, aż im się znudziło na sucho chodzić. Gdzie tego ustrojstwa mam szukać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest misiek_83 Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 Trzeba bylo bezpiecznik wyjac Link to comment Share on other sites More sharing options...
dylson Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 Wydaje mi sie ze plytka jest na poczatku przelacznika tj dzwigienki ktora sie to wlacza. Moze sie myle ale kiedys to rozebralem przeczyscilem i zlozylem i niewiedziecz czemu wycieraczki nie chcialy sie wylaczyc :shock: Potem jeszcze raz to rozlozylem i dokladnie zlozylem i jest ok. A rozebralem go bo mialem problem z wycieraczkami i do niego zaczolem. Ale to juz inna historia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Zetek Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 Dokładnie sterowanie powinno się znajdować w przełączniku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest brysik Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 Wielkie dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristobal Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 Jeśli chcesz to mam taki przełącznik wycieraczek. Mogę Ci kiedyś pożyczyć na próbę i sprawdzisz czy to wina przełącznika, czy coś innego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.