Guest heineken72 Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 w primerze p10 diesel pod lewym błotnikiem znajduje się plastykowy biały zbiornik wyglada jak od spryskiwacza ale spryskiwacz jest po drugiej stronie. Pojechałem do kumpla który kiedyś miał taka sama primerkę i powiedział żebym to wywalił bo on miał stłuczkę i mu to się uszkodziło. Wywalił ten bajer jak naprawiał auto i samochód dostał lepszego kopa. ps. a mówi że maja primera chodzi jak leniwa swinka w porównaniu do jego jaka kiedyś miał Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest axg Posted March 25, 2006 Share Posted March 25, 2006 Nie wiem co to za zbiornik ale w mojej P10 takze sie znajduje . Jest polaczony z rua od wlotu powietrza do filtru powietrza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Szymeq Posted March 25, 2006 Share Posted March 25, 2006 Zapewne jest to zbiornik podciśnieniowy od dolotu powietrza. Wg mnie nic się nie stanie jak go nie będzie :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest heineken72 Posted March 25, 2006 Share Posted March 25, 2006 tak cos takiego odłaczyłem łacznik ... głosniej auto pracuje ... poza tym nic innego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.