Guest slonik2 Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 Witam Nissan sunny 2.0D wywala mi płyn przez zbiorniczek i układ chłodzenia się zapowietrza. Oprócz tego nie ma ogrzewania bo zapowietrza się nagrzewnica. czy to napewno uszczelka pod głowicą? :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest maciejka_sz Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 WitamNissan sunny 2.0D wywala mi płyn przez zbiorniczek i układ chłodzenia się zapowietrza. Oprócz tego nie ma ogrzewania bo zapowietrza się nagrzewnica. czy to napewno uszczelka pod głowicą? :cry: :cry: :cry: :cry: niestety tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest krawczynski Marcin Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 moim skormnym zdaniem tylko uszczelka pod głowicą :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nowikg Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Przerabiałem to rok temu uszkodzona uszczelka wraz z wymianą rozrządu, pompy wodnej i końcówek wtrysków przy okazji koszt około 1,5 tys Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest slonik2 Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 niestety była to uszczelka i naq dodatek blok ma wżery Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.