Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

[P11/WP11] pompka spryskiwacza

Guest piter31
 Share

Recommended Posts

Guest piter31

zamarzło wszystko, przez głupoty szkoda pisać. Pytanko czy jesli nie słychać pompki spryskiwacza swiadczyc to moze ze z nia koniec czy istnieje szansa ze to wina zamarzniecia ze nie działa w ogóle znaczy nie słychac silniczka

nissan primera p11 1997 1.6

Guest skYwriter

Ehhh, nędzna pompka, jak zrobi się cieplej też muszę się u siebie za to zabrać. U mnie pompka jak kupiłem primerke już była zdechnięta. Jakiś czas temu pozakładałem nadkola na przód i tył i zapomniałem o tym...

• 1 year later...
Guest misiek_83

Powitac.Prawdopodobnie temat juz byl ale moderatorzy wybacza staremu klubowiczowi ;) Czas mojej pompki chyba sie skonczyl.Jest bardzo slabe cisnienie,nie leci na szybe tylko pod wycieraczki.Kiedys widzialem pompki na allegro,nowe,zamienniki.Jak jest z ich trwaloscia?Jeszcze jedno pytanie,zeby wymienic pompe trzeba tylko odkrecic nadkole?Pozdrawiam

Guest misiek_83
Ja na Twoim miejscu sprawdziłbym jeszcze drożność przewodów od spryskiwaczy oraz same dysze spryskiwaczy.
Dysze przepcham igielka z przewodami wiecej roboty.Zauwazylem ze jak dluzej przytrzymam spryskiwacz to sie zatrzymuje pompa :|

• 1 year later...
  • 2 years later...
Guest Bezan

Mam pytanie odnośnie podłaczania pompek spryskiwaczy (szyb i reflektorów).

Gdzie dostać kostkę podłączeniową do pompek, żeby wpiąć się do instalacji w samochodzie?