Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

N16 na oponach 195/45/R15...

Guest Maro25
 Share

Recommended Posts

wlasnie nosze sie z zamiarem kupna alufelg do mojej N16, znalazlem fajny sklep www.potn.com, a ze na chwile obecna znajduje sie na wyspach to wlasnie tutaj bede dokonywal zakupu, moje pytanie dotyczy rozmiaru opon ktore dodawane sa do felg (rzekomo gratis :wink: ), czy 195/45/R15 to troszke nie za nisko? Boje sie ze przy takim profilu zawieszenie moze mocno dostac w dupsko :? co sadzicie o alufelgach marki Wolfrace? prosze o sugetie i podpowiedzi

albo mijaja Cie tak szybko ze nie jestes w stanie tego zauwazyc 8) , w sunnym miales 16stki? uhh chcialbym zobaczyc jak to wygladalo, lacie tez niczego sobie, masz jakies fotki?

znalazlem cos takiego:

kbbwqh.jpg

producent: BOSS

model: XTT

rozmiar: 17"

szerokosc: 7,5

do kompletu dodaja opony 205/40R17 (prawdopodobnie TOYO lub Falken), sruby + dekielki, wszystko funkiel-nowka na gwarancji, wywarzone i gotowe do montazu.

cena za komplet 4szt ----> 2450zl (z dostawa do domu)

co o tym sadzicie?

Guest Xzandafer

Fele Wolfrace to jedne z najlepszych felg... Moj ulubiony model to Wolfrace Matrix w kolorze czarnym 8) Do N16 moim zdaniem 15" za male a 17" za duze (GRE potwierdzi). 16" byly by w sam raz. Ja znalazlem te same fele co wyzej w rozmiarze 16" za 236zl/szt. Problem jedynie w rozstawie ale co szkodzi sie spytac czy nie sciagna odpowiedniego.

Tu masz link:

http://www.alufelgi.net/index.php?products...&prod_id=14

W ogole tam sa mega-tanie fele. Kumpel kupil u nich w zeszlym roku i zadowolony. Moje osobiste zdanie o tych felach powyzej - nie pasuja do N16.

Podobaja mi sie natomiast bardzo te:

http://www.alufelgi.net/index.php?products...amp;prod_id=132