Guest raVonline Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 nie bijcie jak juz bylo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LEMUR Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 Przod niewiele sie rozni od wychodzacego na wiosne Nissana Note, bryla tez jest do Note zblizona... ps. na nowych stronach nissan.pl w opisach almery widac kolorowy wyswietlacz centralny, jest juz opcjonalny ESP ktos cos o tym wie wiecej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest raVonline Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 ja tu widze za duzo renault :/ wg mnie brak agresji w kształcie 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Czeso Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 Przy takich zdjęciach ciężko obiektywnie ocenić ale mi się chyba nie podoba... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartek125 Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 hmmm, przód jakby z renaulta, a tył jakby z peugeota Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LEMUR Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 przód jakby z renaulta, a tył jakby z peugeota Nissan, francuzik na maxa :twisted: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest raVonline Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 ciekawe czy przyciemniane szyby z tylu to bedzie standard Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maro25 Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 mnie sie nawet podoba, takie pomieszanie megane z 307, miejmy nadzieje ze zostala chociaz odrobina japonii w tym aucie :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LEMUR Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 miejmy nadzieje ze zostala chociaz odrobina japonii w tym aucie :wink: Jak tak dalej pojdzie to tylko znaczek nissana Awaryjnosc po malu pokazuje K12, N16FL ze zbliza sie do europejczykow Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t0masz Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 Echhh a dla mnie to juz Renault Megane, ocene pozostawie do momentu aż nie zobacze autka na drodze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest krawczynski Marcin Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 No i Żaboajdy spieprzyły Marke Nissan tylko sie pochlastać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vulture30 Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 mam nadzieje ze to nie almera, bo z daleka śmierdz żabami :/ a przód to juz całkiem francuski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_flori Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 Yeezzu, to nie nisan - to renault i jakos taki ....brzydki.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 Kolejny przykład negatywnego wpływu współpracy Nissana z Renault. Popsuła sie jakość wykonania i teraz brak wyglądu prawdziwego japońca. Nowa Almerka to takie połączenie Megane i nowego Clio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest qbas Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 Ciekawe czy filtr to przepuści, ale mamy tutaj klasyczny przykład jak można sp***dolić auto. Najpierw zaczęli od mechaniki i zabezpieczeń antykorozyjnych, a teraz przyszedł czas na wygląd zewnętrzny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gre Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 jak dla mnie to szlam, szkoda ze psuja takie autko;/ francuz to nie skośnooki hee;/ ciekawe jakie silniki beda w maxie;/?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pron! Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 To jakaś popierdólka nie Nissan. Pff... kompletnie bez żadnej koncepcji zrobione auto. Pozbierali po trochu z wszystkich żabojadzkich modeli i wyszła... jakaś pokraka. Tfu! Równie dobrze mógłby sie ten samochód nazywać Modus albo Scenic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryath Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 Nie podoba mi sie i juz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maro25 Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 no dobra moze i fuzja z renault nie zbyt wyszla na dobre nissanowi (jakosc) ale z drugiej strony jezeli nissan bedzie zachowywal sie podobnie w kwestiach bezpieczenstwa jak samochody renault (badz co badz sa w scislej czolowce) to pozostaje sie tylko cieszyc 8) , co do designu to kazdy ma swoje typy a gust jak wiadomo nie podlega dyskusji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LEMUR Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 ale z drugiej strony jezeli nissan bedzie zachowywal sie podobnie w kwestiach bezpieczenstwa jak samochody renault Awaryjnoscia juz od n16-ki zbliza sie do 'norm europejskich' :twisted: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Stranger Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 Syf i padaczka! Potwierdzam swoje przekonanie, że po Primerce nie kupię już Nissana. No chyba, że wygram w totka i będzie mnie stać na Murano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Seba7207 Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 Mnie się też za bardzo nie podoba. Bardzo mi przypomina Megankę kumpla. Z warsztatu prawie nie wyjeżdża. A klnie na czym świat stoi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vulture30 Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 jeszcze raz bleeeeeeeeeeeeeeee :evil: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malin_f1 Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 masakra... pozostaje zbierać na P12 bo ta jeszcze jakoś nie do końca jest popsuta stylistycznie przez żaby ale za to 350z i Murano to miód Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gapa Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 mi sie podoba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts