Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

[K12] Micra i SMT6

Guest Dymeq

Recommended Posts

Witam mam pytanie czy to takiego egzotycznego auta jak Micra k12 da rade załozyc Smt6. Byłem w serwisie i powiedzieli mi ze nie. Komputer który steruje praca silnika jest identyczny jak w nowych almerach. Moze ktoś z was będzie wiedział ??????

W Zastec Tuning w łodzi nie widza przeciwskazań

Guest cornholio78

Dymeq NATS nie ma nic do piggybacka smt-6. W sewrsiwise pewnie mysleli że chodzi o jakiegos chipa i dlatego Ci powiedzieli że nie mozna.

Dymeq NATS nie ma nic do piggybacka smt-6. W sewrsiwise pewnie mysleli że chodzi o jakiegos chipa i dlatego Ci powiedzieli że nie mozna.

A znasz moze kogos z forum kto zakładal do almerki smt6????????

Guest pavoolon

byla wirusowana almera N16 1,5 i 1,8 - zmiana programu w ECU za pomoca zlacza OBDII i nie bylo z tym problemu. SMT6 nikt nie zakladal

No i juz wszystko wiem :D mozna założyć smt6, w Micrze inny jest komputer niz w Almerce teraz czekam tylko na schemat ECU z ASO

niech w nim będzie zawarte - jaki kabel od rpzeplwyki gdize idzie +5V gdzie jest masa i czujnik polozenia przepustnicy i wału - na razie styknie żeby pobawić się paliwikiem do zaplonu jeszcze trzeba te kwestje rozszerzyć u Ciebie nie ma zaplonu z rozdzielaczem więc moze być deczko cięzko - tak jak w przypadku karzdego 200SX S14 :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...