Guest figur Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 witam, dziś rano po odpaleniu samochodu coś zaczęło mi śmierdzieć lekką spalenizną. no i po otwarciu maski zauwazyłem lekki dymek z prawej strony. coś jeszcze "zacykało", wyłączyłem silnik i do roboty pojechałem autobusem :cry: co to może byc? pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
t0masz Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Mam nadzieje ze odkreciłeś kleme + od akumulatora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest figur Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 nie zdjąłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jurek1 Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Może to byc jakiś przekaźnik(cewka) i oby tak było.Zawsze jeżeli coś się pali należy odłączyć napięcie i nie zostawiać auta z podłączonym akumulatorem bo zniszczenia mogą być ogromne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest figur Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 sytuacja jasna: zerwany pasek napędząjący pompę wodną. prawdopodobnie zatarła się pompa. czas zacząć szukać pompy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Hubo Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Napisałeś że po otwarciu dymek był z prawej strony.... ekspertem to ja nie jestem ale chyba paski oraz wszystko co jest nimi napędzane znajduje się po lewej stronie... :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest piomal Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Zależy z której strony się patrzy :wink: Pompa w Japparts kosztuje około 100zł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest figur Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 dokładnie jak mówi Piomal. z prawej strony samochodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.