Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

do właścicieli 100nx

Guest piotrek19854
 Share

Recommended Posts

Guest piotrek19854

witam!!

szanowni klubowicze czy wasze 100nx maja juz ogrinalnie przyciemione wszystkie szyby???bo moja ma , jutro za widnego zarzuce fotke

dzieki pozdro

NDZ

Guest piotrek19854

wiem po dz-wie 4 smigaja :czarny ,bialy,czerwony. i ocs jeszczea moze mnie widziales ostatnio jestem w dz-wie ,smigalem na francuskich numerach teraz mam nasze NDZ 8)

Guest EnDrIu WAWA
wiem po dz-wie 4 smigaja :czarny ,bialy,czerwony. i ocs jeszczea moze mnie widziales ostatnio jestem w dz-wie ,smigalem na francuskich numerach teraz mam nasze NDZ 8)
czerwona smiga w lato to ja 8) z kolega od bialego GTi sie widzialem i go pozdrawiam 8) jak bede znow w osrodku "dar serca" czy jakos tak to napisze na forum to sie spotkamy :)

Guest piotrek19854

spoko z nie ma problemu dzis pierwszy raz zapalila sie mi kontrolka od paliwa (3mm ponizej czerwonej kreski) jak bedziesz w poblizu daj zanac

Guest Czarnomag

w szczecinie widzialem juz 2 razy extra zrobionego 100nx (przynajmniej na 1 rzut oka) na szczecinskich blachach.

kolor niebieski (perlowy), wlot na masce . moze ktos wie cos o takim 100nx?? charakterystyczny jest wlasnie kolor

Guest 100NX 2.0

no no dzięki dzięki endriu:) (i nawzajem)... a co do spotkania.. podajcie tylko date.. godzine.. imiejsce... a postaram sie być :D biały GTI

Guest piotrek19854

witam 100nx 2.0 widzialem cie w dz-wie mijalismy sie przy wejsciu kolo tego baru,jakies 3 tygodnie temu (kolo szpitala,zapomialem nazwy :) )podjechales bialym rumakiem staneliscie kolo wejscia jak pamietam bylo was dwoch

pozdro dla kolegi z dz-wa

Guest 100nx&maxima
witam 100nx 2.0 widzialem cie w dz-wie mijalismy sie przy wejsciu kolo tego baru,jakies 3 tygodnie temu (kolo szpitala,zapomialem nazwy :) )podjechales bialym rumakiem staneliscie kolo wejscia jak pamietam bylo was dwoch

pozdro dla kolegi z dz-wa

Mam prawie takie same aluski...kiedy ta zima się skończy, te brzydkie zimowe koła trzeba wymienić:)

Wrzućcie swoje nyski do działu ''Nasze auta'' :) Będzie ładna galeria :)

Guest 100nx&maxima

W Działdowie jeżdzą już chyba 5:)

ciemny grafit(prawie czarny) - Mój- Andrzej

czarny - Radek

czerwony - Karol

biały - Piotrek:) - (najmocniejszy)

Ale żeby nie ja pewnie by się tyle tego nie namnożyło:)

Ciekawe jak to będzie u Ciebie w mieście.

Czekamy na nowych klubowiczów

Guest EnDrIu WAWA

hehe jak bylem rok temu u Was to nie widzialem ani jednego...a teraz mowicie, ze jest az 5 :?: W lato z checia sie spotkam 8)

PS Fajne krete drogi macie kolo siebie 8)

Guest piotrek19854

niedlugo bede tez mieszkancem dz-wa opuszczam lidzbark(mexiko) :) u nas mam narazie tylko ja ,myslalem ze jedzi 4 po dz-wie coz przybywa tych romakow :D

p.s widzisz endriu u nas idzie postep :D aby tak dalej

a widzisz krete sa a jakie fajne dziuryyyyy na trasie sa zima lidzbark-dzialdowo

Guest 100nx&maxima
niedlugo bede tez mieszkancem dz-wa opuszczam lidzbark(mexiko) :) u nas mam narazie tylko ja ,myslalem ze jedzi 4 po dz-wie coz przybywa tych romakow :D

p.s widzisz endriu u nas idzie postep :D aby tak dalej

a widzisz krete sa a jakie fajne dziuryyyyy na trasie sa zima lidzbark-dzialdowo

ehh te żabcie:)

Guest 100NX 2.0

panowie... ale są jeszcze dwie nyski w dz-wie o których chyba nie wiecie.. siwa i czarna?? kupił teraz podobnno jakiś koleżka..

no i nie ma rady.. trzeba sie spotkać... :) pozdr. 100NX powiat dz-wo..

PS. Endriu jak przyjedziesz następnym razem to pokażemy Ci naprawde kręte drogi.. (nasze O-Sy) :D

Guest EnDrIu WAWA
panowie... ale są jeszcze dwie nyski w dz-wie o których chyba nie wiecie.. siwa i czarna?? kupił teraz podobnno jakiś koleżka..

no i nie ma rady.. trzeba sie spotkać... :) pozdr. 100NX powiat dz-wo..

PS. Endriu jak przyjedziesz następnym razem to pokażemy Ci naprawde kręte drogi.. (nasze O-Sy) :D

brzmi interesujaco 8) i jaki zlot od razu bylby nysek 8)

Guest piotrek19854

witam klubiowiczow dzis widzialem kolege w czerwonym nismo w dz-wie(osiedle ksiezodworska)

pozdro dla kolegi ale jutro nie moge sorki sprawa o robote wiec zgadamy sie kiedy indziej

pozdro

a ta czarna to moze moja