Guest marzzz Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 mam pytanko czy obudowa i "trzymanie szkła" luserka elektrycznego będą pasowac do lust manualnego?mam rozbity plastik i szkło a mam do kupienia od elektrycznego,i z tąd to pytanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jarki Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 mam pytanko czy obudowa i "trzymanie szkła" luserka elektrycznego będą pasowac do lust manualnego?mam rozbity plastik i szkło a mam do kupienia od elektrycznego,i z tąd to pytanie Zdaje sie ze sa rozne rozstawy otworow mocujacych lusterko w drzwiach. Jak ja szukalem do swojego (reczne) to najpierw przymierzylem (elektyczne) na sucho i cos mi nie pasowalo wiec zrezygnowalem. Koszt nowego manualnego to 150 zl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest marzzz Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 udało mi sie kupic cale nowe za 80pln, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.