Guest Snafu Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Temat wiele nie mówi ale postaram sie co nieco wyjaśnić :] Jak wiecie w Mikrze K10 nie idzie regulowac nawiewem, można go jedynie zamknąć. Niestety 2 dni temu zamkając nawiewy zrobiłem to troche zbyt energicznie i łopatki kierujące wpadły do środka :/ teraz mam problem bo zabardzo nie wiem jak sie zabrać a żeby go wyciągnąć i nie narobić więcej szkód :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest piomal Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Niestety trzeba odkręcić całą tablicę rozdzielczą (plastik) ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Snafu Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 o kurcze :/ myślałem że jest jakaś inna metoda :/ no nic jak sie wkurze to to zrobie narazie nie zawadza :] dzięki za info Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeroM Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Hmm, a myślałem że tylko mnie energia rozpiera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Domiś Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 witam mialem ten sam problem... i niestety trzeba rozkrecic cala deske i mi to przyspozylo pare problemow .. mianowice musialem odkrecic kierownice bo urwalbym dzwignie kirunkowskazow... ale udalo sie i teraz uwzam bo troszke roboty z tym jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.