KrzysiekGP Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Witam. Czy mógłby mi któryś z klegów przesłać zdjęcie tego pręta metalowego który jest w sunny N14 91' przy podnośniku. Jeśli można by było to z długościami poszczególnych odcinków. Jak kupowałem auto od "Helmuta" nie zauważyłem że podnośnik jest niekompletny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregor Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 hehe moje Słoneczko też z Niemiec przyprowadziłem i też podnośnik jest niekompletny na szczęście do tej pory nie był mi potrzebny :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jarros Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 jesli mozna to ja tez bym takie zdjecie poprosil!!! bo tez tego ne posiadam!! pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MeFi_u Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Witam. Czy mógłby mi któryś z klegów przesłać zdjęcie tego pręta metalowego który jest w sunny N14 91' przy podnośniku. Jeśli można by było to z długościami poszczególnych odcinków. Jak kupowałem auto od "Helmuta" nie zauważyłem że podnośnik jest niekompletny. To tych prętów jest więcej niż jeden ? :shock: Chętnie też zaobacze co mi brakuje. Chociaż miesiąc temu używałem podnośnika i dał rade z tym co mam Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrzysiekGP Posted February 13, 2006 Author Share Posted February 13, 2006 Witam. Czy mógłby mi któryś z klegów przesłać zdjęcie tego pręta metalowego który jest w sunny N14 91' przy podnośniku. Jeśli można by było to z długościami poszczególnych odcinków. Jak kupowałem auto od "Helmuta" nie zauważyłem że podnośnik jest niekompletny. To tych prętów jest więcej niż jeden ? :shock: Chętnie też zaobacze co mi brakuje. Chociaż miesiąc temu używałem podnośnika i dał rade z tym co mam Nie ma ich więcej ale ja nie mam ani jednego więc prosze o zdjęcie to będzie mi łatwiej dopasować jakiś pręt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest koza498 Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 panowie czy mógł by mi ktoś wytłumaczyc o jaki podnośnik chodzi i gdzie on sie znajduje :?: bo nie mama zielonego pojecia o co chodzi :oops: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MeFi_u Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 Witam Dla zainteresowanych udało mi się zdjęcia zrobić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.