Guest Krzysiek_21 Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 Witam mam kolejny problem. W sobote poczyszcilem prawie wszystko co sie dalo (przepustnice, wymienilem kopulke, palec rozdzielacza, filtr powietrza) zrobilem autodiagnostyke blad 34 he ale to nie on jest powodem komplikacji. Mianowicie dzisaj odpalilem samochod na benzynce chodzi ladnie ale nie chce przelaczyc na gaz - szaleje przekaznik zalacza raz gaz raz benzyne..... co moze byc przyczyna?? Moje autko to P10 Gt 91r. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maniek-ol Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 Może centralka sterowania benzyna/gaz , ta która jest w środku w samochodzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Raf4rb Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 Może na gazie masz za niskie obroty to wtedy komp od gazu przełącza się na benzynę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Andry Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 Posprawdzaj przewody od sterowania instalacją gazową może się któryś poluzował. Miałem podobny problem, powodem był obluzowany przewód. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest lackyd Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 Witaj, również sadze ze to przewód - moj znajomy tak miał a okazało się ze przewód minusowy z centralki gazu był luzny i stad te przełączanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Krzysiek_21 Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 Ok. Dziekuje za informacje jutro bede dzialal :twisted: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Krzysiek_21 Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 Dziekuje. Nie usiedzialem poniewaz przypomnialem sobie wiszacy kabelek ktory byc moze oderwalem od masy przy zakladaniu kopulki. Sztrzal w 10. Przykrecilem i gaz chodzi jak powinien. Jeszcze raz dziekuje za sugestie!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.