Guest emir Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 Witam mam problem nie dziala mi 1 z pilotow (baterie wymienione)!!! Gdzies czytalem ze taka sytuacja wystepuje jesli padla bateria i sie zaklada nowa, mozna to usunac ale trzeba kodowac na nowo pilota. Mozecie mi pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
axel10 Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 Witam Też miałem ten sam problem, jeden przestał mi działać aż wreszcie ktoś przysłał mi opis jak je zaprogramować. Jak już zaczniesz to musisz programować obydwa piloty bo kasuje ustawienia. Oto on: 1. przekręcić kluczyk w stacyjce 6 razy w ciągu 10 sekund (włączasz zapłon i wyłączasz), po 6 razie na pozycję ACC i powinien mrugnąć kierunkami 2 razy. 2. trzymając pilota blisko stacyjki wcisnąć i trzymać na pilocie UNLOCK, trzymając UNLOCK wciskasz 3 razy LOCK- powinien mrugnąć 1 raz kierunkami. 3. następnie bierzesz drugiego pilota i też wciskasz i trzymasz UNLOCK i 3 razy wciskasz LOCK- znów powinien mrugnąć 1 raz kierunkami. 4. na końcu przekręcasz na pozycję ZAPŁON i wtedy powinien mrugnąć 2 razy. U mnie to zadziałało. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest emir Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 OK dzieki bede sie dzisiaj meczyl z tym Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest emir Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 No i zadzialalo WIELKIE DZIEKI !!! ale co sie na przyciskalem zeby zakodowac 2 piloty! :evil: !! Wrescie doszedlem do wniosku ze trzeba naciskac w rownym temnie w odstepie 1s :D/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cornholio78 Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 ...Też miałem ten sam problem, jeden przestał mi działać aż wreszcie ktoś przysłał mi opis jak je zaprogramować... ciekawe kto był taki miły Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rychu Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 Ja mam problem z jednym z pilotów, otwiera i zamyka, ale zaktóryms tam razem. Czasami zadziała normalnie, więc u mnie chyba nie trzeba programować? No ale co zrobić? Przemyć płytkę? Może ktoś miał podobną sytuację? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest emir Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 ja miale to samo raz dzialal raz nie, wiec wymienilem baterie i w tym momencie przestal calkiem dzialac :cry: . Wiec szukalem po necie i jak juz wiadomo musialem programowac na nowo no i DZIALA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gogol Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Do ADMINA Można ten opis umieścić w Zrób To Sam skoro działa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest emir Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 no wlasnie !!! niby nic takiego ale moze sie przyczynic do spokojnego snu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cornholio78 Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Do ADMINA Można ten opis umieścić w Zrób To Sam skoro działa. oczywiście że działa. Jakby ktoś potrzebował to mam opisy do kilku marek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ticky Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Mam pytanie. Czy ten opis to jest kodowanie NATS'a mam nadzieje ze tak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rychu Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 ja miale to samo raz dzialal raz nie, wiec wymienilem baterie i w tym momencie przestal calkiem dzialac :cry: . Wiec szukalem po necie i jak juz wiadomo musialem programowac na nowo no i DZIALA A jakiego pilota masz? Z jednym przyciskiem i lampka kontrolną, czy też z dwoma przyciskami? Jeżeli masz z jednym przyciskiem, to proszę o instrukcję programowania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest emir Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 Ja mam pilot z dwoma przyciskami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest misztan Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Ja mam pytanie troszkę z innej beczki, ale też chodzi o pilota otóż mam tylko jednego pilota (oraz jeden kluczyk) i jeżeli mi się gdzie zapodzieje to będzie kaplica :x w zwišzku z tym pytanko małe - gdzie można dokupić kolejnego pilota :?: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rychu Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Wysłany: 14 Lut 2006, 15:48 re:programowanie pilota A kto Ci przysłał? Może ten Ktoś ma instrukcję do pilota jednoprzyciskowego? Podaj maila do Niego! Pozdrawiam Witam Też miałem ten sam problem, jeden przestał mi działać aż wreszcie ktoś przysłał mi opis jak je zaprogramować. Jak już zaczniesz to musisz programować obydwa piloty bo kasuje ustawienia. Oto on: 1. przekręcić kluczyk w stacyjce 6 razy w ciągu 10 sekund (włączasz zapłon i wyłączasz), po 6 razie na pozycję ACC i powinien mrugnąć kierunkami 2 razy. 2. trzymając pilota blisko stacyjki wcisnąć i trzymać na pilocie UNLOCK, trzymając UNLOCK wciskasz 3 razy LOCK- powinien mrugnąć 1 raz kierunkami. 3. następnie bierzesz drugiego pilota i też wciskasz i trzymasz UNLOCK i 3 razy wciskasz LOCK- znów powinien mrugnąć 1 raz kierunkami. 4. na końcu przekręcasz na pozycję ZAPŁON i wtedy powinien mrugnąć 2 razy. U mnie to zadziałało. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DINO Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 a ja mam pytanko wymieniłem w swoim kluczyku baterię ( natabene leżał bez baterii jakiś tydzień) podchodzę do autka zaopatrzony w instrukcję programowania :mrgreen: :mrgreen: i tu ZONK wciskam na kluczyku guzik i autko otwarte wkładam do stacyjki i pali jedyne co się porobiło to radio straciło ustawienie głośności przy odpaleniu. A i drugi kluczyk też działa. I co to normalne czy nie bo nie wiem czy bawić się w programowanie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest emir Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 przeciez dziala to co bedziesz programowal ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DINO Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 no właśnie wiem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale wszyscy programują :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest emir Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 programowalismy bo 1 nie dzialal :-D no a tobie oba dzialaja to lepiej tak zostaw :-P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mar0791 Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 ja nawiazuje do pytania kolegi misztana,gdzie mozna kupic drugi pilot i czy mozna go tak zaprogramowac zeby nie stracic orginalu?,czy jak programujemy to kasujemy wszytkie ustawienia pozdarwiam :oops: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rrrobert Posted October 14, 2006 Share Posted October 14, 2006 Wysłany: 14 Lut 2006, 15:48 re:programowanie pilota A kto Ci przysłał? Może ten Ktoś ma instrukcję do pilota jednoprzyciskowego? Podaj maila do Niego! Pozdrawiam Witam Też miałem ten sam problem, jeden przestał mi działać aż wreszcie ktoś przysłał mi opis jak je zaprogramować. Jak już zaczniesz to musisz programować obydwa piloty bo kasuje ustawienia. Oto on: 1. przekręcić kluczyk w stacyjce 6 razy w ciągu 10 sekund (włączasz zapłon i wyłączasz), po 6 razie na pozycję ACC i powinien mrugnąć kierunkami 2 razy. 2. trzymając pilota blisko stacyjki wcisnąć i trzymać na pilocie UNLOCK, trzymając UNLOCK wciskasz 3 razy LOCK- powinien mrugnąć 1 raz kierunkami. 3. następnie bierzesz drugiego pilota i też wciskasz i trzymasz UNLOCK i 3 razy wciskasz LOCK- znów powinien mrugnąć 1 raz kierunkami. 4. na końcu przekręcasz na pozycję ZAPŁON i wtedy powinien mrugnąć 2 razy. U mnie to zadziałało. DZIAŁA!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmink Posted October 14, 2006 Share Posted October 14, 2006 a jak wyłączyć dzwięk przy otwieraniu i zamykaniu drzwi? u mnie jest takie brzęczenie - strasznie irytujące, nie jakieś pipniecie tylko brzęczenie jak to wyłączyć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Hubertus Posted October 15, 2006 Share Posted October 15, 2006 A jaki jest sposób programowania, gdy w pilocie jest jeden przycisk? W jaki sposób mogę zaprogramowac piloty z jednym przyciskiem? Po wymianie baterii jeden przestał działac:( Pomożecie? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest przemeck Posted October 19, 2006 Share Posted October 19, 2006 u mnie tak samo brzęczy przy otwieraniu centralnego nas wszystkie drzwi... wydaje mi się, że dźwięk dobiega z lewych tylnich drzwi... może coś się zam zabrudziło w zamku... sam nie wiem, ale wnerwia, to fakt... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziut Posted October 19, 2006 Share Posted October 19, 2006 oczywiście że działa. Jakby ktoś potrzebował to mam opisy do kilku marek a masz do alarmów PYTHON ?? Powiedzcie mi gdzie ewentualnie dorwać takie czyste piloty nowe ?? Bo za dorobienie pilota chcą 80zł za sztukę :cry: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts