Guest Andyla Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Pytanie, w jaki sposób wymienia się żarównik przednich świateł postojowych? Czy ktoś się z tym już męczył? Sorry, jeżeli temat jest dla kogoś banalny. Pozdrowienia, Andyla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest raVonline Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 nie masz ksiazki? tam jest wszystko opisane i na obrazkach pokazane u mnie wymienialem i jest to naprawde latwe jesli nie masz ksiazki to moze zrobimy ci skana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest elcoruso Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 No ja sie troche z tym namęczyłem, ale jest to wykonalne nawet bez ksiązki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZ3RYF Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 troche odgrzeje kotleta jako, ze stoje przed wymiana takowych, zagladalem pod maske i nie sposob wyciagnac tychze zarowek. czy ktos ma instrukcje/skan, ktory moze podeslac. z gory dzieki za pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Albin Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 trzeba przy pomocy płaskiego śrubokręta przekręcić oprawkę w prawo i wyciągnąć, gdyż palcami bardzo trudno obraca się w/w oprawkę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZ3RYF Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 w prawo od strony silnika? tak samo w lewym jak i prawym? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Albin Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 w prawo patrząc od strony silnika (lewa lampa) a w prawej trzeba zobaczyć gdzie mamy większą możliwość manewru.-chodzi o to żeby ząbki trafiły na otwory- jak nie wyda w prawo to wyda w lewo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZ3RYF Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 <ok> pocwicze za chwile, dzieki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adasios Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 Nie miałem z tym większych problemów, poprostu przekręcasz i powinno "samo" (troche trzeba pomóc poprzez odciąganie od reflektora) wyskoczyć. Kręcisz (patrząc od tyłu na reflektor) w przeciwną strone w stosunku do wskazówek zegara. Spoglądając, co się dzieje,w czasie "kręcenia" oprawką, w wew. reflektora, możesz sobie znacznie ułatwić pracę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZ3RYF Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 wlasnie wychodze z pracy, dam znac jak si udala operacja [ Dodano: Wto 05 Gru, 2006 10:39 ] dzieki chlopaki za pomoc, faktycznie wystarczylo ja przekrecic ale zanim doszedlem jak ja trzymac by wykrecic musialem wyciagnac bateryjke. za drugim razem juz bede wiedzial. jeszcze raz dzieki za instrukcje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts